Як дізнатися, що лампа не була у використанні? Перевірка УФ лампи не відходячи від пошти

UV Lamps
UV Lamps

Слева отработавшая лампа (10 месяцев), справа новая лампа

IMG 7644
IMG 7645
IMG 7646
UV LampsIMG 7644IMG 7645IMG 7646

Як зрозуміти, що купуєте нову УФ лампу

Купуючи такий специфічний товар, як УФ лампа, можна трохи спантеличитись. Як дізнатися, що вона не провисіла у когось в тераріумі вже півроку, і я купую свіжак? А дізнатися насправді дуже просто. Нова ультрафіолетова лампа ідеально білого кольору. Згодом, в процесі експлуатації, колба темніє, а світло випромінюване лампою тьмяніє. Це відбувається через те, що в процесі експлуатації вигоряє напилення всередині колби лампочки (власне з цієї причини і потрібно змінювати УФ лампу на нову через певний термін. Детальніше). Все! Більше ніяких експериментів та складних спостережень.

Перевіряючи покупку на пошті, обов’язково відкрийте посилку, увімкніть та перевірте працездатність лампочки.

В комплекті разом з лампою безкоштовно йде спеціальний міні-світильник для зручної та безпечної перевірки прямо на пошті. Використання цього світильника на постійній основі не рекомендується!

Лампа біла? Ввімкнулась і світить? Супер! Зачекайте кілька хвилин, щоб вона розгорілася (для перших запусків це може тривати трохи часу). От і все. Ви стали власником нової УФ лампи для своєї тварини, скоріше біжіть порадувати її свіжими корисними УФ-променями!

Світильник, що йде безкоштовно в комплекті з лампою, не підходить для постійного використання в тераріумі або акваріумі, а лише для перевірки лампи при отриманні. Для правильної та тривалої експлуатації УФ лампи використовуйте якісне обладнання. Детальніше →

Перевірка УФ лампи при отриманні

Всі УФ лампи завжди перевіряються перед відправкою та надійно пакуються. Але завжди є ймовірність (хоч і невелика), що при перевезенні і трясці вона може пошкодитися, якщо з коробкою звертаються не зовсім правильно.

Для запобігання непорозумінням, будь ласка, перевіряйте справність лампи при отриманні! Візуально ціла лампочка може виявитися неробочою, тому що люмінесцентні лампи чутливі до трясіння!

Читайте також  Яка компактна УФ лампа для рептилій (черепах) найкраща і чому?
Мини-светильник для проверки УФ лампы
Безкоштовний світильник (у комплекті) для перевірки УФ лампи на пошті

При отриманні посилки на пошті встановіть лампу в світильник, який безкоштовно надається разом з УФ лампою і перевірте, чи вона горить.

Перші запуски лампи можуть повільно розгоратися в перші хвилини використання: така особливість люмінесцентних ламп. Це нормально для кількох включень. Потім включення буде здійснено відразу в білому кольорі і без мерехтінь.

Якщо все відмінно, сплатіть та забирайте нову покупку. Якщо лампа не світить, відмовтеся забирати посилку і, зрозуміло, ні за що не доведеться платити. В цьому випадку вам вирушить нова лампа. Ні ми, ні ви не постраждаємо.

Повірте, у 99,9% випадків, якщо лампа працювала при отриманні на пошті, вона без проблем (при правильній експлуатації) працюватиме і вдома. Вам нема чого переживати.

Будучи витратним матеріалом, лампи не підлягають гарантійному обслуговуванню, обміну чи поверненню. Детальніше →

Ше раз пробіжимося за планом дій, щоб уникнути неприємних ситуацій:

  • Розкрили посилку на місці при робітниках пошти
  • Зафіксували лампу в світильник, натиснули кнопку ВКЛ
  • Акуратно несемо лампу додому
  • Вкручуємо нову УФ лампу у свій світильник
  • Дивимося як ваш улюбленець насолоджується новим придбанням
  • Через рік купуєте нову УФ лампу, не забувши знову прочитати цю статтю

Всім добра!

IMG_4217-min

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *