Пост добра та милості. Подарунок для Роксі!

Роксі радій! Тобі прислали смакоту!

Велике дякую Юлії за подарунок, який вона надіслала для Роксі. Юлія, як і я, власник середньоазіатської черепашки на ім’я Черепаховскі 🙂 Одного разу, у пошуках УФ лампи для своєї черепахи вона забрела на наш сайт.

Було несподівано і дуже приємно отримати посилку з такою різноманітністю сушених трав, тим більше, коли до сезону бур’янів ще залишилося що чекати. На пакеті вказані трави: люцерна, кульбаба, конюшина, яснотка, подорожник. Відмінний набір! Потрібно намагатися урізноманітнити меню черепахи. Основа раціону – це різноманітні бур’яни в різному вигляді (свіжі, морожені, сушені, аптечні). Крім них ще можна давати бадилля моркви або буряків, листя салату і навіть деякі кімнатні рослини. Дуже рідко – овочі, але я не даю.

Для Роксі я завжди заготовляю та морожу великий пакет трав на зиму, так як сушіння складніший і триваліший процес. Але, сушена трава дуже корисна. І дуже бажано давати в зимовий період як морожені, так і сушені трави, адже обидва методи мають свої певні плюси та мінуси. Детальніше

Дуже дякую Юлії за такий приємний жест! Роксі залишилася задоволеною 🙂

IMG_9884

На фото Черепаховскі — черепаха Юлії

Cherepahovsky
Cherepahovsky
Cherepahovsky2
Cherepahovsky3
CherepahovskyCherepahovsky2Cherepahovsky3

Не минуло й кількох секунд, як Роксі побігла до їжі

Читайте також  Приклад облаштування тераріуму сухопутних черепах. Тераріум Роксі і Туко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *