В Роксі новий тераріум!

Як змінювалися тераріуми Роксі…

Нарешті Роксі живе в просторому тераріумі! Чого таїти, я один із тих багатьох людей, у кого спочатку з’явилася черепаха, а потім умови для неї, тому що Роксі була несподіваним подарунком. Не повторюйте таких помилок!

На початку вона жила в крихітному акваріумі з розмірами близько 45 см на 30 см, в якому була лампа ExoTerra ReptiGlo. Тоді я гадки не мав, що це не найкраще рішення для черепах. Благо, що тривало це зовсім недовго: я вивчив всю необхідну інформацію щодо утримання середньоазіатської черепахи і одразу змінив усі умови. В тому числі, був виготовлений тераріум 80 см на 40 см, але його все одно мало. Тому зараз Роксі живе у ще більшому тераріумі, площею 110 см на 50 см. Тепер їй буде достатньо місця. Однак, для комфортного черепашого життя багато місця не буває, тому намагайтеся надати максимально більше простору для своєї тварини.

Характеристики нового тераріуму

Стінки тераріуму виконані з плити ОСБ, спереду встановлено скло, яке фіксується штапиками по краях і легко виймається за потреби. Зверху з двох кінців зафіксована корч, за яку можна переносити порожній тераріум, а ще за допомогою неї можна вішати лампи, як я і зробив поки що.

Тераріум виглядає симпатично, створюючи атмосферу живого куточка в будинку, і, найголовніше, надає безцінний простір для свого мешканця.

Террариум Рокси
Roxy
Roxy
Довжина тераріуму: 110 см; ширина: 50 см; висота: 40 см.

 

Читайте також  Приклад облаштування тераріуму сухопутних черепах. Тераріум Роксі і Туко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *